Ankan rintafilé omenaa ja kuorellisia lohkoperunoita

Food Service

Ammattimaisia Food Service ratkaisuja

Ankan rintafilé omenaa ja kuorellisia lohkoperunoita

Aineosat
4 4 ankan rintafilettä
1 kananmuna
korppujauhoa
3 dl kana lihalientä
2 rkl kermaa
1/2 lasia portviiniä
2 omenaa
Kourallinen puolitettuja viinirypäleitä
100 g voita
McCain kuorellisia lohkoperunoita
Suolaa ja pippuria

Kuori omenat ja leikka viipaleiksi. Ruskista viipaleet ja viinirypäleet voissa. Paista rintafileet pannulla molemmin puolin noin 4 minuuttia kunnes ne ovat saaneet hyvän värin ja rapeuden. Ota fileet pois pannulta ja kaada kanaliemi ja portviini pannulle ja anna paksuuntua. Lisää sitten kerma. Valmista lohkoperunat (rasvakeitin: 175 ºC n. 3 min tai uuni: 175 ºC 20-24 min). Aseta fileet lautaselle omenalohkojen ja rypäleiden kanssa ja kaada kastike päälle. Tarjoile lohkoperunoiden kera.