Karitsanlihapullia, jugurttikastiketta ja viipaleperunoita

Food Service

Ammattimaisia Food Service ratkaisuja

Karitsanlihapullia, jugurttikastiketta ja viipaleperunoita

Ainekset - 4 henkilöä

400 gr    Easy Nature perunaviipaleita

750 gr     karitsaa (maustettua karitsanlihaa)

2                valkosipulinkynttä

250 ml    ruuanlaittoon soveltuvaa jugurttia

1/2            nippu persiljaa

1 tl             sitruunapippuria

70 gr        voita

 

Pyörittele jauheliha palloiksi. Jogurttikastike: pilko valkosipuli karkeaksi, laita tehosekoittimeen jogurtti, persilja ja sitruuna pippuria, sekoita. Sulata puolet voista paistinpannussa. Paista lihapullat kaikilta puolilta pannulla, laske lämpöä niin, että lihapullat eivät pala. Kuumenna loput voista pannulla ja paista perunaviipaleet kunnes ne ovat kullanruskeita. Laita perunat kulhoon yhdessä lihapullien kera. Kaada jogurtti kastiketta päälle. Tarjoile salaatin kera.